Sara header augusti21

Vecka 33

Skrivet av Sara Storbäck 13.08.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! Att jag inte har bloggat på väldigt länge beror på att jag har deltagit i Skolmusikkårens sommarkurs, satsat på att läsa inför studentproven och tagit vara på det allra sista av sommarlovet 2018. Det har gått en hel vecka sedan jag skrev mitt senaste blogginlägg och jag har verkligen saknat er. 

1arsdag

I torsdags firade Benjamin och jag att vi har varit tillsammans i ett år. Tänk vad snabbt tiden går! Vi började firandet med en god middag, bestående av pasta respektive risotto. Efteråt mötte vi upp några kompisar och gick vidare till terassen i inre hamnen där vi drack några drinkar. Jag hade verkligen en rolig kväll! 

Imorgon börjar jag skolan igen och jag känner mig precis lika förväntansfull som jag skrev i mitt senaste inlägg, även om det har gått en hel lång vecka sedan det. 

 


 Hello! It's been very long since I wrote something here, but I have been playing with the orchestra almost everyday, studying for the matriculation tests and enjoyed the last few days of my summer break. It's been a whole week since I wrote a blogpost and I have really missed you.

 

The Past Thursday, Benjamin and I celebrated that we have been together for one year. Oh, how quickly the time passes by! We started the celebration with a tasty dinner, before we met up some friends and walked to the Inre hamnen terrace for some drinks. I had such a fun evening! 

 

Tomorrow, school starts again and I still look forward to it! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar