DSC 7646 1

Laserdome & livet

Skrivet av Sofia Donner 20.02.2021 | 0 Kommentarer

Lördag, lördag, lördag. Älskade, efterlängtade, lördag! I tisdags vid lunch satt jag vid matbordet och höll på att bryta ihop över hur långt det var till helgen - men på något sätt gick det hux flux jättesnabbt ändå. Men intensiv vecka. Båda pojkarna har haft 2 sjukhusbesök var (Sigge på sin regelbundna HB koll och Melker till fysio och viktkoll), Rasmus och jag har varit på vår "kristerapi" (vi blev ordinerade 5 gånger för att få bearbeta igenom allt som hänt med Melker) och så till på det har Rasmus haft kaos på jobbet och jobbat över en massa. Meeeeen - hej det kallas väl livet, med alla dessa små kringelikrokar.

Igår hade vi i alla fall en så rolig kväll! Vi var tillsammans med några vänner ut till Eckerö och testade Laserdome. Kortfattat: Man går in i ett mörkt hus med massa gångar och vrår, och skjuter på varandra med laser. Man har en väst med ljus på som slocknar om man blir skjuten - så det är inte några verkliga skott inblandade. SÅ ROLIGT! Du vet när man blir sådär uppspelt så det bara spritter i hela kroppen..? Här kommer Rasmus och jag verkligen in i vårt "mode". Vi båda älskar just såna här grejer och det var så härligt att komma iväg utan barnen och skratta och ha roligt! Efter detta åkte vi alla in till stan och gick ut och åt middag. Toppenkväll, på alla plan!

Screenshot 2021 02 20 at 10.14.55Screenshot 2021 02 20 at 10.15.05

Dock, medan vi satt på restaurangen, kom det ut uppgifter om en mega-smittvåg av Covid som blivit känd här på ön. Det var lite obehagligt! Vi hoppas alla drabbade mår bra och att dom snabbt lyckas isolera smittkedjan och bryta detta. Må Covid snart få ett slut!

Nu ska jag njuta lite här i mitt soffhörn. Melker sover i vagnen, och dom två andra pojkarna i mitt liv är iväg och skruvar på något. Härliga lördag! Hoppas du får en riktigt skön helg. Kom ihåg att stanna upp och bara andas en stund!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar