GGB Header By Miss P

Lucka 23: Stories från er!

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 23.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jul Christmas Holiday Season Fairmont Hotel San Francisco San Francisco SF CA By Miss P

Tänk att det är dagen innan julafton! Hur har du det? Kanske du är mitt upp i julstöket, eller kanske du ligger på soffan och tar det lugnt? Oavsett vad du gör så hoppas jag på att du har valt det själv och trivs med det!

Tack till er som har sänt in Sharing Is Caring stories! Förstår att det kanske inte är den mest passande tidpunkt att be om input! Jag hoppas att vi är fler som uppskattar att ni tog er tid!

Jul Christmas Holiday Season Palo Alto California Kalifornien CA USA By Miss P

Sofia:

"Här på Åland har vi en förening som varje år samlar in från kommunerna de barn som riskerar att bli utan julklapp, och ordnar sedan en insamling vid FB så att alla barn får 2 julklappar var. Helt anonymt. Vi ger alla i familjen varsin julklapp. När barnen blir lite större kommer vi införa att de före jul får välja varsin av sina leksaker att ge bort, som vi för till tex barnavdelningen eller till något dagis! ❤️ Det är fint att få- men det är 100 gånger finare att lära sig glädjen i att kunna få ge också."

Guide Dogs for the Blind Donate Holiday Season Westin San Francisco SF CA USA By Miss P

Annika:

"Jag gav en summa till en organisation som samlade ihop pengar till behövande i vårt land. Det känns bra att kunna ge."

Tomte Jul Christmas Holiday Season Gnome By Miss P

Julia:

"I Vasa finns det en organisation som heter "God Jul Vasa" som fungerat lite som "giving tree" men är öppen för alla. Familjer och barn som inte har det bra ställt får önska julklappar och sen kan man köpa dem och donera till organisationen som delar ut det till rätt familj. Jag hann inte ens köpa något i år för att alla paket redan blev köpta!! Vilket är en bra sak.
Så vi donerade istället pengar till en annan organisation :)"

Mat Food Jul Christmas Holiday Season GIngerbread Cookies Pepparkakor California Kalifornien By Miss P

Cecilia:

"När jag kokar mat till jul gör jag alltid extra som jag åker med till några bekanta som är äldre och inte längre kan koka julmat. De uppskattar det mycket och för mig går det bra att koka extra mat."

 

Tack för att ni delade med er! Önskar er alla en fin dag innan dopparedagen! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar