uffeskitchen ul

Tips till farsdag

Skrivet av Ulf Lassander 07.11.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hör hur det snackas i korridoren om tips på gåvor till farsdag. Glöm strumpor och slipsar i år, de kan man köpa efter behov. Här några förslag på andra lösningar.

ostbricka2

En enkel ostbricka är aldrig fel. Kan bra kompletteras med en flaska rött eller en portvin (eftersom jag just varit på portvinsprovning). Plocka själv ihop ostbrickan i butiken eller har du tillgång till en ostdisk med betjäning så be dem föreslå några goda ostar. Fikon, nötter eller torkad frukt passar bra till.

mickesbricka

Eftersom jag i dagarna varit ute med Micke så kan man bra överraska pappa med en KOKBOK!!! Kanske hans första och man vet aldrig om det tar fart på gubben och han får till lite godsaker, då han nu har en egen kokbok. Den finns vid de flesta bokhandlare och vid Prisam i Vasa och Jeppis samt vid kundkontoren vid VBL, ÖT och Sydin. Riktpriset är 37 euro.

oxfile

Att köpa en rejäl oxfilé och ”gömma” den i frysen. Är inte heller helt fel. Kanske den dyker upp till nyår eller grillpremiären 2018? Vill man inte ha kött går det bra att ”gömma” några kräftlådor eller andra skaldjur. Bara att rota i butikernas frysdiskar.

pappa paddan

Just nu har tidningarna ett spaecialpris på e-tidningen. VBL och ÖT har tre månader för 49 euro. Sydins pris är 25 euro. Länkarna är till TOPPBANNERN på resp.tidnings webbplats så kommer du direkt till prenumerationsformuläret. Där kan du också betala och fylla i mottagarens adressuppgifter.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar