veckans blogg bild
Publicerad 11 juni 2018 kl 08:00

Veckans blogg: Sara Storbäck

Veckans blogg på Sevendays är en klassisk lifestyleblogg som i huvudsak utspelar sig i Pörtom.

Veckans blogg: Sara Storbäck

 

Vem är du och vad kan vi läsa om på din blogg? 

- Jag är en 18-årig tjej som bor i en by söder om Vasa. Jag studerar till medieassistent och student, vilket innebär att jag i min utbildning får kombinera både praktiska och teoretiska uppgifter. Min blogg är lite av en typsik lifestyleblogg där jag skriver om min vardag, delar med mig av mina åsikter och funderingar samt tipsar om saker som jag rekommenderar, vilket kan vara allt från poddar och andra bloggar till böcker och recept. Jag skriver också en del om fotografering och delar med mig av egna bilder och fototips, eftersom fotografering är ett stort intresse för mig.

 

Hur tror du att en typiskt bloggläsare ser ut på din blogg?

- Oj vilken svår fråga! Jag kan tänka mig att den genomsnittliga läsaren är en person i min egen ålder, eventuellt något äldre eller yngre, som åtminstone i viss grad delar åsikter eller intressen med mig, eller kan relatera till det jag skriver om på annat sätt.

 

Vilka bloggar läser du själv?

- Just nu läser jag faktiskt bara Sandra Beijers och Flora Wiströms blogg dagligen. Utöver detta har jag massor av bloggar som jag besöker lite då och då. Varje kväll brukar jag även spana in och läsa vad mina bloggkollegor här på Sevendays skrivit under dagen.

 

Vad inspirerar dig?

- Inspiration till nya blogginlägg kan jag hitta precis var som helst, till exempel genom mina vänner, familjemedlemmar, andra bloggare, naturen, böcker, poddar och så vidare! När jag planerar och skriver mina inlägg brukar jag även försöka se min egen blogg utifrån och fundera på om jag skulle tycka att innehållet vore intressant och givande att läsa om jag var någon annan. Med andra ord skriver jag många av mina inlägg utifrån vad jag själv skulle tycka om att läsa. Dock är det ju näst intill omöjligt att få precis varje blogginlägg att bli helt perfekt och därför känns det också viktigt för mig som bloggare att inte tvinga mig själv att leverera toppinlägg hela tiden, för då kommer den riktiga inspirationen.

Vilket är ditt bästa blogginlägg så här långt?

- Enligt mig själv är mitt bästa inlägg nog det där inlägget som handlar om mitt val av utbildning. Jag publicerade egentligen inlägget på min förra blogg, men valde att publicera det på nytt när jag flyttade hit till Sevendays för snart ett halvår sedan. Här hittar du det inlägget.

 

Här hittar du Saras blogg.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar