Vi gör allt det vi som företag kan för att skydda våra kunder och bloggare från covid-19 utbrottet. Vi följer hela tiden händelseförloppet kring spridningen av viruset och följer myndigheternas rekommendationer som uppdateras kontinuerligt. 

Ordna evenemang!

 Skarmavbild 2020 03 31 kl. 20.32.36

Vill ditt företag få mera synlighet? Behöver du en push för en ny produkt eller ett koncept? Att förena riktiga människomöten med innehåll på webben är den perfekta kombinationen! Idag uppskattar vi extra mycket den sociala samvaron och chansen att få komma ut och möta folk, samtidigt som närvaro på sociala medier är viktigt.

Vi på Sevendays hjälper dig att ordna ett lyckat evenemang och kombinerar det med sociala medier och influencers. Här kommer två exempel på hur ett evenemang kan se ut. Självklart diskuterar och skräddarsyr vi varje tillställning.

 

Evenemang med bloggare/influencers

Det perfekta paketet för dig som vill ha en intim tillställning. Vi bjuder in våra bloggare och influencers från Sevendays till ett evenemang i samarbete med dig. En utvald bloggare skriver dessutom ett sponsrat inlägg som sedan lyfts på Sevendays framsida och i våra sociala medier. Sevendays sköter all planering: från att bjuda in bloggare och skapa en hashtag till att organisera och uppdatera sociala medier under evenemanget. Vi ordnar också event där en influencer kan fungera som värd och vara på plats för att uppdatera på sociala medier.

Öppet evenemang

En tillställning öppen för allmänheten lockar många nya kunder! Vi kan göra det i kombination med ett av våra Sevendays-paket och ge ditt företag dubbelt så mycket spridning. Vi hjälper till att planera och organisera det öppna evenemanget och kan också fungera som värd. Öppna evenemang är en perfekt lösning för att få stor spridning bland gamla och nya kunder, eller varför inte bjuda in personer med samma intressen, t.ex inredningsbloggare?   

 

Nyfiken på vilka alla evenemangspaket vi erbjuder? Ta kontakt med vår försäljare Patrik Ritala på patrik@segermarketing.fi